واردات لوازم جانبی موبایل از چین

واردات لوازم جانبی موبایل از چین

واردات لوازم جانبی موبایل از چین

واردات لوازم جانبی موبایل از چین در سال های اخیر رشد بی سابقه ای داشته است. سالانه نزدیک به 250 میلیارد تومان انواع لوازم جانبی موبایل از چین وارد ایران می شود. هندزفری، باتری، پاور بانک، محافظ گوشی، کاور و … جزو لوازم جانبی موبایل هستند. ارزش زیاد مبلغ واردات لوازم جانبی موبایل از چین به خاطر بهای بالای این اقلام نیست، بلکه به دلیل حجم بالای واردات این اقلام است. بنابراین با کمی توجه متوجه می شویم که تقاضا در این حوزه بسیار بالا است. بازرگانانی که در حوزه واردات کالا فعالیت می کنند به خوبی می دانند یکی از ویژگی کالاهای پرسود برای واردات این است که تقاضای زیادی برای خرید در بازار داخل داشته باشد. با وجود آنچه گفته شد واردات لوازم جانبی موبایل از چین یکی از واردات پرسود برای بازرگانان به حساب می آید. البته اگر بازرگانان مراحل واردات را به درستی پشت سر گذارند.  توجه داشته باشید تجارت خارجی اگر چه می تواند برای بازرگانان بسیار پرسود باشد اما اگر بازرگانی  بدون آگاهی و تجربه وارد این حوزه شود این تجارت می تواند مانند یک باتلاق تمام سرمایه بازرگان را به پایین کشیده و از بین ببرد. بنابراین برای بازرگانان بی تجربه بهترین کار این است که با شرکت های بازرگانی معتبر نظیر شرکت بازرگانی مهر آیین بکر(KMB Trade)  جهت انجام واردات همکاری کنند.

مزایای واردات لوازم جانبی موبایل از چین

بازرگانان زیادی به واردات لوازم جانبی موبایل رو آورده اند.  علت گسترش این حوزه از واردات مزایایی است که در بر دارد اما مزایای واردات لوازم جانبی موبایل نسبت به سایر کالاها چیست؟

بازرگانی پرسود

  • پرسود بودن ( واردات لوازم جانبی موبایل از چین )

یکی از مهم ترین دلایل گسترش واردات این محصولات این است که برای بازرگانان تجارت پرسودی  است. برای بازرگانان تفاوتی ندارد که چه کالایی وارد کشور کنند آن ها تنها ابتدا به سود حاصل از واردات می اندیشند.

  • ارزان بودن ( واردات لوازم جانبی موبایل از چین )

یکی از مزایایی که این محصولات دارند ارزان بودن این محصولات  در کشور چین است. تولیدات با حجم عظیم و فراوانی نیروی کار در کشور چین از عوامل ارزان بودن این محصولات در چین است.

  • تنوع زیاد ( واردات لوازم جانبی موبایل از چین )

از دیگر مزیت های واردات لوازم جانبی موبایل وجود تنوع بسیار زیاد در این حوزه است. تنوع بسیار زیاد محصولات به بازرگانان اجازه می دهد تا بتوانند تجارت خود را گسترش دهند.  همچنین این تنوع قدرت انتخاب بازرگانان را در انتخاب یک کالا متناسب با میزان سرمایه آن ها افزایش می دهد.

  • پر مصرف بودن ( واردات لوازم جانبی موبایل از چین )

لوازم جانبی موبایل از وسایل مصرفی است که عمر طولانی ندارد؛  بنابراین به علت گسترش استفاده از موبایل لوازم جانبی آن نیز دایما باید جدید و نو شود. پر مصرف بودن یک کالا فرصت فروش آن را افزایش می دهد.

واردات کالاهایی که فرصت فروش خوبی دارند برای بازرگانان بسیار سوداور است.

  • حمل و نقل آسان ( واردات لوازم جانبی موبایل از چین )

یکی از مزیت هایی که واردات لوازم جانبی نسبت به سایر کالا ها دارد این است که این کالاها حجم و وزن زیادی ندارند؛ بنابراین هزینه حمل و نقل آن ها کمتر از کالاهای سنگین و حجیم می شود.

لوازم جانبی ضروری موبایل

کاربرد لوازم جانبی موبایل چیست؟ ( واردات لوازم جانبی موبایل از چین )

لوازم جانبی موبایل از لحاظ کاربرد به دو گروه تقسیم می شوند.

  1. لوازم جانبی ضروری موبایل جهت تعمیرات: همانطور که می دانید امروزه موبایل از وسایل کاربردی محسوب می شود که حداقل هر شخص یکی از آن دارد. هنگامی که عمر هر کدام از قطعات موبایل به پایان رسید و یا به دلیل بی احتیاطی مصرف کننده به آن ضربه وارد شد قطعه آسیب دیده باید تعویض شود. از اینرو در بازار تقاضا برای لوازم جانبی موبایل جهت تعمیرات همیشه وجود دارد. این لوازم عبارتند از: تاچ، ال سی دی، برد، فلت، باتری و …
  2. لوازم جانبی غیر ضروری موبایل: برخی از لوازم جانبی موبایل هستند که بدون آن ها نیز امکان استفاده از موبایل وجود دارد. اما وجود آن ها استفاده از موبایل را برای مصرف کننده راحت تر و آسان تر کرده و یا باعث می شود که کیفیت نگهداری از گوشی افزایش یابد. این لوازم جانبی غیر ضروری عبارتند از : هندزفری، کاور گوشی، محافظ گوشی، پاور بانک و …

مراحل واردات لوازم جانبی موبایل از چین

برای واردات لوازم جانبی موبایل مانند کالاهای دیگر باید مراحلی را پشت سر گذارید. نحوه عبور از هر مرحله و هزینه هایی که برای عبور از آن انجام می دهید ارتباط مستقیمی با سود حاصل از واردات دارد. هر چه که مراحل واردات را باسرعت بیشتر و هزینه کمتری سپری کنید سود حاصل از واردات شما افزایش میابد. آشنایی با مراحل واردات لوازم جانبی برای بازرگانانی که قصد ورود به این حوزه را دارند بسیار مهم و ضروری است.

  • بررسی بازار و شناسایی لوازم جانبی پرمصرف

اولین گام در واردات لوازم جانبی موبایل این است که با بازار آن آشنا شوید. بررسی کنید که کدام یک از لوازم جانبی موبایل از همه تقاضای بیشتری دارد. از بهای انواع لوازم جانبی در بازار مطلع شوید تا بتوانید قیمت ها را با قیمت های آن در کشور چین مقایسه کنید. هر چه اختلاف قیمت یک کالا در داخل و خارج از ایران بیشتر باشد واردات آن پرسود تر است.

• کسب اطلاع از تمامی قوانین

  • کسب اطلاع از تمامی قوانین در حوزه واردات لوازم جانبی و قوانین تجاری دو کشور

پیش از اقدام به واردات لوازم جانبی باید از تمامی قوانین و تغییرات آن ها در حوزه واردات کالا به خصوص لوازم جانبی موبایل مطلع شوید. برای برخی بازرگانان پیش امده است که بی توجه به این قوانین اقدام به واردات کالا کرده اند و در مرحله ترخیص کالا متوجه شده اند کالای وارداتی آن ها در لیست کالاهایی است که تولیدات داخلی آن تحت حمایت دولت قرار گرفته است، واردات آن ممنوع است و امکان ترخیص کالا از گمرک وجود ندارد. از اینرو از  تمامی قوانین تجاری دو کشور و قوانین موجود در مورد واردات لوازم جانبی موبایل به خوبی مطلع شوید. همچنین لیست کالاهایی که واردات آن ها به کشور ممنوع است را نیز به دقت مطالعه کنید تا در انتخاب کالای وارداتی، اشتباه نکنید.

  • شناسایی تولیدکنندگان و تامین کنندگان معتبر در چین

مرحله بعدی واردات لوازم جانبی موبایل شناسایی تولیدکنندگان معتبر در این حوزه است. به خوبی در این زمینه جستجو کنید. با چندین تولیدکننده صحبت کنید و لیست قیمت محصولاتشان را دریافت کنید. اگر کالای آن ها قبلا وارد بازار ایران شده است در مورد میزان رضایت مصرف کنندگان جستجو کنید. پیش از آنکه با آن ها قرارداد ببندید از آن ها بخواهید نمونه محصول خود را برای شما ارسال کنند تا بتوانید کیفیت محصول را بررسی کنید.

اخذ کارت بازرگانی

  • اخذ کارت بازرگانی از سازمان مربوطه

یکی از الزامات واردات کالا اخذ کارت بازرگانی است برای اخذ کارت بازرگانی باید به سامانه اتاق بازرگانی مراجعه کنید و در ان سامانه ثبت نام کنید. سپس در کلاس های آموزشی که به همین منظور تعیین شده است شرکت کنید. پس از بررسی پرونده شما توسط وزارت صمت اگر مدارک ارائه شده کامل و بی نقص باشد کارت بازرگانی شما صادر می شود. از مزایای داشتن کارت بازرگانی معافیت های مالیاتی است که نصیب دارندگان کارت می شود.

  • کسب مجوز های مورد نیاز و آماده سازی مدارک مربوطه

در صورتی که وارد کننده موفق به کسب مجوز های مورد نیاز از سازمان های مربوطه نشود ترخیص کالا صورت نمی گیرد. در این صورت کالای وارداتی بازرگانان در سازمان گمرک اسیر شده و بازرگان زیان می بیند.

  • درخواست پروفرما و بستن قرارداد با تولید کننده چینی

پس از اینکه از بین چندین تولیدکننده چینی مناسب ترین آن ها را انتخاب کردید باید در مورد شرایط معامله با  شرکت تولید کننده مذاکره کنید. پس از انجام مذاکره بازرگان از شرکت تولید کننده درخواست پروفرما می کند.  اطلاعاتی شامل مشخصات و نشانی فروشنده، مشخصات و نشانی خریدار، تعهدات طرفین و  مشخصات و ویژگی های کالای مورد معامله  از قبیل جنس، وزن، تعداد، قیمت هر واحد، مبلغ کل قرارداد و … در پروفرما درج می شود.  واردکننده باید به دقت پروفرما را بررسی و مطالعه کند تا اطلاعات مندرج در آن مطابق با مذاکرات باشد در صورتی که وارد کننده پروفرما را تایید کند ولی اطلاعات مندرج مطابق توافقات نباشد وارد کننده هیچ گونه حق اعتراضی ندارد.

ثبت

  • ثبت سفارش

پس از اینکه بازرگان پروفرما را تایید کرد اکنون نوبت به ثبت سفارش در سامانه EPL وزارت صمت است. در ثبت سفارش در سامانه بی نهایت دقت کنید. پس از درج اطلاعات خواسته شده در سامانه، تایید نهایی اطلاعات توسط بازرگان در سامانه دو بار صورت می گیرد. این موضوع به دلیل این است که سامانه اطلاعاتی را که درج کرده اید دوباره برای شما نمایش دهد تا در صورت بروز خطا آن را تصحیح کنید. درج صحیح کلیه اطلاعات در سامانه بسیار مهم است. زیرا در صورتی که  کوچکترین مغایرتی بین اطلاعات درج شده در سامانه و کالای وارداتی وجود داشته باشد و توسط کارشناسان گمرک شناسایی شود کالای وارداتی اجازه ترخیص نمیابد.

  • بررسی کالا پیش از بارگیری

پس از اینکه کالای شما آماده تحویل شد باید پیش از بارگیری بررسی شود. بررسی این مرحله بر عهده وارد کننده و یا نماینده او است. این مرحله به این جهت انجام می شود که وارد کننده از انجام تعهدات طرف چینی مطمئن شود. در صورتی که مغایرتی وجود داشته باشد وارد کننده اجازه بارگیری کالا را تا انجام کامل تعهدات طرف چینی نمی دهد.

حواله ارز و تسویه کامل

  • حواله ارز و تسویه کامل با تولید کننده

در صورتی که در بررسی کالا مغایرتی مشاهده نشود مبلغ قرارداد برای تولید کننده چینی حواله می شود. از نکاتی که در این مرحله وجود دارد این است که بدانید حواله ارز برای تولید کننده چینی باید به یوان و یا یورو انجام پذیرد.

  • حمل کالا از چین به ایران

حمل کالا از چین به ایران یکی از مراحل واردات است. این مرحله از سه طریق هوایی، زمینی و دریایی صورت می پذیرد. دسترسی هر دو کشور به آب های آزاد امکان حمل دریایی که یکی از روش های حمل کم هزینه به حساب می آید را امکان پذیر کرده است. روش حمل هوایی گران ترین روش حمل است و بیشتر برای کالاهایی کاربرد دارد که تاریخ مصرف دارند و باید سریع تر وارد بازار فروش شوند. شایع ترین روش حمل برای لوازم جانبی موبایل روش حمل دریایی و زمینی است.

ترخیص کالا

  • ترخیص کالا از گمرک

آخرین مرحله واردات ترخیص کالا از گمرک است. عبور از این مرحله از واردات نیاز به تجربه  و تخصص کافی دارد. برای بازرگانان بهترین کار این است که برای عبور از این مرحله با یک شرکت بازرگانی که ترخیص کار متبحر دارد همکاری کنند. ترخیص کارانی که تجربه کافی در این حوزه را دارند به خوبی می دانند که چگونه باید در ترخیص کالا از گمرک عمل کنند که این پروسه با کمترین هزینه و با سرعت بالا انجام شود. همانطور که می دانید هزینه های گمرک بخش خیلی مهمی در هزینه واردات به حساب می آیند؛ بنابراین با کاهش هزینه های گمرکی می توان هزینه واردات را کاهش داد تا سود حاصل از واردات افزایش یابد.

لوازم جانبی غیر ضروری

روش هایی که برای واردات لوازم جانبی موبایل به کار می رود

برای انجام واردات لوازم جانبی موبایل دو روش وجود دارد. بازرگانان با توجه به شرایط خود می توانند یکی از آن ها را انتخاب کنند.

  • انجام واردات به تنهایی توسط بازرگان ( واردات لوازم جانبی موبایل از چین )

در این روش از واردات بازرگان به تنهایی به انجام واردات می پردازد. کلیه مسئولیت ها در این روش بر دوش بازرگان است و ریسک و خطر بالایی دارد به همین دلیل استفاده از این روش منسوخ شده است و طرفداران زیادی ندارد. در این روش اگر بازرگان به دلیل ناآگاهی از یک قانون اشتباهی مرتکب شد تمامی عواقب آن چه مالی و چه غیر مالی متوجه شخص بازرگان است. اگرچه در این روش همه سود حاصل از واردات متعلق به بازرگان است اما دردسر و زحمت فراوانی برای بازرگان  دارد.

  • همکاری با یک شرکت بازرگانی معتبر ( واردات لوازم جانبی موبایل از چین )

یکی دیگر از روش هایی که در واردات کالا وجود دارد همکاری با یک شرکت بازرگانی معتبر است. همکاری با این شرکت ها مزیت های زیادی دارد. این شرکت ها می توانند تمام مراحل و یا بخشی از مراحل واردات را برای بازرگان به بهترین نحو انجام دهند. اینگونه نه تنها از مسئولیت های بازرگان کاسته می شود بلکه هزینه های واردات نیز به طور چشمگیری کاهش میابد. البته برای برخورداری از مزیت های همکاری با شرکت های بازرگانی باید بهترین شرکت بازرگانی را انتخاب کنید.

همکاری با یک شرکت بازرگانی

شرکت بازرگانی مهر آیین بکر (KMB Trade)  بهترین شرکت بازرگانی

شرکت بازرگانی مهر ایین بکر (KMB Trade) می تواند در امر خرید، حمل و نقل. کارگو و ترخیص کالا و کلیه امور مرتبط با آن با بازرگانان عزیز همکاری کند. این شرکت با تکیه بر نیروی متخصص و متبحر خود توانسته کارنامه درخشانی در حوزه واردات و صادرات از خود به نمایش گذارد. شرکت بازرگانی مهر آیین بکر (KMB Trade)  یکی از بهترین شرکت های بازرگانی ایرانی است. رضایت بازرگانانی که در این حوزه با شرکت مهر آیین بکر همکاری کرده اند می تواند مهر تاییدی بر این مدعا باشد.

 

[web_stories title=”true” excerpt=”false” author=”false” date=”false” archive_link=”true” archive_link_label=”” circle_size=”150″ sharp_corners=”false” image_alignment=”left” number_of_columns=”1″ number_of_stories=”5″ order=”DESC” orderby=”post_title” view=”circles” /]
مقاله را به اشتراک بگذارید

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *