حمل زمینی

حمل زمینی

همه چیز درباره حمل زمینی

روش حمل و نقل زمینی یکی از مهمترین روش های حمل و نقل است؛  زیرا استفاده از این روش نه مانند روش حمل و نقل دریایی نیاز به وجود آب های آزاد دارد  و نه مانند روش حمل هوایی نیاز به زیرساخت های خیلی هزینه‌بر و پیچیده  دارد. بسیاری از تجار به دلیل مزایای زیادی که استفاده از این روش دارد جهت واردات و صادرات کالای خود  ترجیح می دهند که از این روش استفاده کنند. از این رو شرکت بازرگانی کالابر مهر آئین بکر(KMB Trade) که یک شرکت معتبر در حوزه واردات و صادرات است خدمات باکیفیتی را در این زمینه به تجار و بازرگانانی که قصد استفاده از این روش را دارند ارائه می دهد. این شرکت می‌تواند حمل و نقل کالای بازرگانان را با استفاده از این روش به طور کامل به عهده بگیرد و واردات و صادرات پرسود و آسانی را برای بازرگانان عزیز به ارمغان آورد.

روش حمل و نقل زمینی به دو صورت انجام می گیرد. یکی حمل و نقل ریلی و دیگری حمل و نقل جاده‌ای است. در این مقاله هر دوی این روش ها را برای شما توضیح خواهیم داد.

  1. روش حمل و نقل ریلی

 این روش حمل و نقل با استفاده از قطار های باربری صورت می گیرد که مخصوص این روش برای حمل کالا ها طراحی شده اند. تجار زیادی نیز از این روش برای حمل و جابجایی کالاهای خود استفاده می کنند.اگرچه در استفاده از این روش کالاها بسیار سریع و مطمئن به مقصد می رسند، اما استفاده از این روش چالش هایی دارد که خیلی در بین بازرگانان از محبوبیت برخوردار نیست.

  1. روش حمل و نقل جاده‌ای 

روش حمل جاده‌ای مزایا و ویژگی هایی دارد که بسیاری از تجار را مجاب به انتخاب این روش جهت حمل و نقل کالاهای خود می کند. این روش از دیرباز جهت حمل کالا ها مورد استفاده قرار گرفته است.  استفاده از این روش برای جابجایی کالاها در مسافت هایی که خیلی هم دور نیست می تواند مقرون به صرفه تر از روشهای دیگر باشد. روش حمل زمینی جهت واردات و صادرات بین دو کشور همسایه بسیار مرسوم است. برای مثال بیشتر واردات و صادرات بین ایران و ترکیه با استفاده از همین روش انجام می شود. استفاده از این روش مزایایی دارد که هم اکنون برای تان عنوان می کنیم.

  • حمل بدون واسطه

 یکی از مزایایی که استفاده از روش حمل زمینی دارد این است که کالا پس از بارگیری از درب کارخانه مستقیم به  مقصد می رسد.  در روش حمل هوایی و حمل دریایی باید کالا با استفاده از کامیون ها به فرودگاه و یا بندر منتقل شود و دوباره در فرودگاه مقصد و یا بندر مقصد، بار کامیون شده و به مقصد برسد.  اما در هنگام استفاده از روش حمل زمینی نیازی به تخلیه و بارگیری های اضافی نیست. این امرهم منجر به کاهش هزینه ها می شود و هم سبب می شود تا از آسیب های احتمالی که ممکن است هنگام تخلیه و بارگیری های اضافی به کالا وارد شود جلوگیری به عمل آید.

  • روشی بدون محدودیت در مکان ارائه خدمت

یکی دیگر از مزایای که استفاده از روش حمل زمینی دارد این است که امکان دسترسی و انتقال کالا به دور افتاده ترین نقاط کشورنیز وجود دارد. هنگام استفاده از روش هوایی تنها امکان انتقال کالا به شهرهایی وجود دارد که فرودگاه داشته باشند. در روش حمل دریایی نیز تنها به شهرهایی که بندر داشته باشند می توان کالا را منتقل کرد. اما روش حمل زمینی هیچ محدودیتی برای ارائه خدمت در مکان های مختلف ندارد و این یکی از بزرگترین مزایای استفاده از این روش است. 

  • مناسب جهت استفاده از مسیر های کوتاه

بهترین و مناسب ترین روش برای انتقال کالا در مسیرهای کوتاه روش حمل زمینی است. استفاده از این روش حمل در مسیرهای کوتاه بسیار ارزان و مقرون به صرفه است .