واردات از دبی

واردات از دبی

درباره واردات از دبی چه می‌دانید؟

واردات از دبی از جمله مهم‌ترین واردات است که شاید شما هم قصد دارید اطلاعات بیشتری درباره آن کسب کنید. کشور امارات از دوستان و همسایگان اصلی کشور ماست که روابط بسیار خوب و نزدیکی با آن داریم. به دلیل همین روابط، هر ساله عده بسیاری این کشور را به‌عنوان مقاصد تفریحی و همچنین کاری و تجاری خود انتخاب می‌کنند که انتخاب بسیار خوبی نیز است؛ اما چرا؟ شاید مهم‌ترین دلیل آن هزینه‌‌های کم و به‌صرفه و در مقابل سود بالاست که این مقصد را به اولین گزینه در ذهن تاجران و تولیدکنندگان عزیز بدل می‌کند.

اما اگر شما هم می‌خواهید درباره واردات از این مکان اطلاعات بیشتری داشته باشید، از ادامه مطلب امروز غافل نشوید. ما نه‌تنها در رابطه با چرایی واردات از دبی و تمامی مزیت‌هایی که این مکان برای شما به‌همراه دارد صحبت می‌کنیم، بلکه به بنادر تجاری مهم در این مقصد هم می‌پردازیم. بدین ترتیب شما می‌توانید در کنار آنکه همه چیز را درباره دبی به‌عنوان مبدأ واردات یاد می‌گیرید، به‌خوبی متوجه شوید که بهتر است از چه جاهایی کالاهای خود را وارد نمایید. با ما همراه باشید.

واردات از دبی

واردات از دبی و مزایای فوق‌العاده آن!

همان طور که گفتیم، واردات از این مقصد تجاری یکی از بهترین و پرمزیت‌ترین انواع واردات است. اما شاید شما هم هنوز با مزایای دبی آشنا نباشید. پس این بخش را از دست ندهید تا تمامی مزایای واردات از این مقصد را نسبت به دیگر مقاصد دیگر به شما بگوییم.

مقصدی بسیار مقرون‌به‌صرفه

اولین و مهم‌ترین دلیلی که شما را وادار به واردات محصول از دبی می‌کند، همین مزیت است. در تجارت، هیچ مسئله‌ای مهم‌تر از هزینه‌ها نیست؛ چراکه هر چه هزینه کمتری در راستای وارد کردن یک محصول خرج کنید، در مقابل سود بیشتری به‌دست می‌آورید. پس دفعه بعد که به واردات کالا فکر کردید و به‌دنبال مقصدی فوق‌العاده ارزان بودید، حتما دبی را در نظر بگیرید.

درصد مرجوعی بسیار کم

یکی دیگر از مسائل آزاردهنده‌ای که در خصوص واردات کالاها، وجود دارد، فارغ از آنکه دقیقا از چه کالایی صحبت می‌کنیم، مرجوع شدن آن‌هاست. اگر شما هم تجربه زیادی در زمینه این کار داشته باشید، قطعا بارها با این مسئله روبه‌رو شده‌اید که جنسی با کیفیت موعود به دست شما نرسیده است و حالا تنها چاره‌ای که دارید، مرجوع کردن آن یا همان پس فرستادن و گرفتن کالایی جدید است. باید به شما بگوییم که واردات از دبی، شما را با درصد بسیار کمی از مرجوع شدن کالاها مواجه می‌کند که یکی از بزرگ‌ترین مزایای آن به‌حساب می‌آید.

تسهیل خرید از تمام دنیا

وارد کردن کالا از این شهر باعث می‌شود که آسان‌تر بتوانید محصولات کشورهایی را که با ایران رابطه خوبی ندارند نیز تهیه نمایید. شما به‌راحتی می‌توانید محصولاتی را که می‌خواهید و مدنظر شماست، ابتدا به دبی وارد نمایید. یعنی در نظر بگیرید که دبی مقصد ابتدایی شماست؛ چراکه کشورهای دیگر دنیا، حتی آن‌هایی که با ایران روابط خوبی ندارند، برای ارسال کالا به دبی با هیچ تحریم یا مشکلی مواجه نیستند. پس دبی مقصد ابتدایی شماست و پس از آن می‌توانید از دبی کالاهای موردنظر خود را وارد نمایید. به همین راحتی! البته در نظر داشته باشید که در هر صورت ملزم به عبور از مراحل گمرکی هستید.

واردات از دبی

معرفی بندرهای مهم دبی

یکی از دلایل معروفیت دبی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و برترین مقاصد تجاری برای تمامی تاجرین دنیا، وجود بندرهای پرتردد و مهم آن است. در این بخش آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

  • بندر رشید

این بندر در سال ۱۹۷۲ راه‌اندازی شد. جالب است بدانید که بندر رشید، ترمینالی بسیار مهم و بزرگ برای کشتی کروز است که این موضوع بر واردات از دبی نیز اثر می‌گذارد. بند رشید به همین ترتیب میزبان هزاران هزار کشتی از این دست است.

  • بندر جبل علی

بندری که واردات دبی بیشتر از آنجا انجام می‌شود. از پرقدرت‌ترین بنادر دبی! چراکه از طریق این بندر مستقیما به دریا دسترسی دارید. به‌علاوه فرودگاه بین‌المللی نیز کاملا در دسترس شماست که این بندر را به یکی از مهم‌ترین‌ها تبدیل می‌کنند.

واردات یکی از عناصر مهم هر کشور است. زیرا هیچ کشوری توانایی تأمین تمامی کالاهای موردنیاز خود را ندارد، به همین دلیل باید برخی از کالاها را وارد نماید. شرایط آب‌وهوایی هر کشور نقش زیادی در کاهش یا افزایش واردات آن‌ها دارد. به طور مثال، کشوری که چهارفصل است و همه نوع شرایط آب‌وهوایی را دارد، می‌تواند محصولات بیشتری تولید نماید. اما مناطقی که صرفاً آب‌وهوای گرم یا کوهستانی دارند، نمی‌توانند هر نوع محصولی تولید نمایند. به همین دلیل حجم واردات این کشورها ممکن است بیشتر باشد. بازرگان‌های زیادی وجود دارند که در زمینه واردات کالا فعالیت می‌کنند. اگر در این حوزه فعالیت داشته باشید، باید همه قوانین و مقررات آن را بدانید. ما در این مقاله قصد داریم در مورد واردات از دبی صحبت کنیم.

کالاهای تجاری

چه کالاهایی در دسته کالاهای تجاری قرار می‌گیرد؟

کالاهایی که  بنا بر تشخیص گمرک جمهوری اسلامی ایران به جهت فروش وارد کشور می‌شوند یا از آن صادر می‌گردند، در زمره کالاهای تجاری محسوب می‌شوند.  این کالاها  می‌توانند به شکل اولیه خود  یا بعد از فرایند تولید تحقیق یا بسته‌بندی در معرض فروش قرار گیرند. تاجری که کالا را وارد می‌کند، اجناس تجاری را با در نظر گرفتن محل خرید و وضعیت مربوط به آن که آن‌ها را از قبل با روش‌های گوناگونی پیش‌بینی کرده است، خریداری می‌نماید. خرید از بازارهای خارجی به‌واسطه اینترنت، نمایشگاه‌های بین‌المللی، اتاق  بازرگانی در ایران و یا بروشورهای تحقیق صورت می‌گیرد.

ارزش سیف چیست؟

در قوانین مربوط به incoterms که از سال 1963 میلادی بر اساس تجارت جهانی تعیین شده است. ارزش سیف به هزینه تمام شده کالا در مرکز کشور مقصد گفته می‌شود. محاسبه هزینه تمام شده، مجموع ارزش کالا در شهر مبدأ، بسته‌بندی اجناس، هزینه حمل‌ونقل تا بندر کشور مقصد، همچنین هزینه مربوط به بیمه تا کشور مقصد را شامل می‌شود. به طور مثال، برای واردات از دبی در ابتدا لازم است قیمت پرداخت شده برای کالا، هزینه مربوط به حمل آن، همچنین هزینه بیمه تعیین شود. این رقم‌ها بر اساس اسناد تسلیمی که خریدار ارائه می‌دهد و بانک آن را گواهی کرده است، در اختیار گمرک قرار می‌گیرد.

ارزش سیف

کارت بازرگانی چیست؟

به سندی  گفته می‌شود که هر یک از اشخاص حقوقی یا حقیقی  ضمن برخورداری از آن، می‌تواند برای صادرات و واردات کالا اقدام کنند. صدور این کارت بر اساس ماده 2 قانون صادرات و واردات که در  تاریخ 2/04/1372 توسط مجلس شورای اسلامی مصوب شده، انجام‌گرفته است. همراه داشتن این کارت برای انجام کلیه مراحل تجاری، اعم از ثبت سفارش، ترخیص کالا، واردات از مناطق آزاد، حق‌العمل‌کاری در گمرک و یا صادرات کالاهای مجاز لازم است. بنابراین همه تاجران نمی‌توانند به واردات و صادرات کالا بپردازند. تنها افرادی مجاز به انجام این کار هستند که کارت بازرگانی خود را در اختیار داشته باشند، وظیفه صدور این کارت به عهده شعبه اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران است.

شرایط دریافت کارت بازرگانی

تاجر در گام اول باید مؤسسه خود را در دفتر ثبت تجاری، ثبت کرده باشد. همچنین از دفاتر پلمپ تجاری برخوردار باشد. این افراد باید عضو اتاق بازرگانی محل خود باشند. شرکت‌های تجاری که برای واردات از دبی مایل به دریافت کارت بازرگانی هستند، کارت آن‌ها به نام مدیر شرکت صادر می‌شود. تاجرانی که برای صدور کارت بازرگانی اقدام می‌کنند، باید بر اساس فرم‌هایی که توسط اتاق بازرگانی چاپ شده است، اطلاعات مربوط به تجارت خود را در اختیار اتاق بازرگانی قرار دهند. همچنین برای دریافت این کارت، باید توسط دو نفر از اعضای اتاق بازرگانی معرفی شوید. شرط صدور کارت برای شرکت‌های خارجی و بازرگان‌های آن‌ها معامله متقابل است. این بدان معناست که چنانچه کشور بازرگان خارجی به تجار ایرانی اجازه فعالیت بازرگانی داده باشد، کشور ایران نیز برای این افراد کارت بازرگانی صادر می‌کند.

مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی

مدارکی که برای دریافت کارت بازرگانی لازم است را در این بخش برای شما ذکر می‌کنیم. این مدارک عبارتند از:

  • در اختیار داشتن اصل اظهارنامه ثبت‌نام در دفتر بازرگانی
  • همراه داشتن گواهی پلمپ دفاتر در اداره ثبت شرکت‌ها
  • ارائه گواهی عدم سو پیشینه
  • اصل گواهی مربوط به سال آخر عملکرد برای اطمینان از بلامانع بودن صدور کارت بازرگانی در سال جاری
  • ارائه اصل مدارک شناسایی
  • ارائه اصل مدارک تحصیلی
  • داشتن 23 سال تمام
  • ارائه اصل کارت پایان خدمت یا معافیت
  • ارائه گواهی حسن اعتبار بانکی
  • ارائه کد اقتصادی جدید

واردات از دبی

برای واردات از دبی چه مواردی را در نظر بگیریم؟

بازرگان‌های زیادی به واردات از دبی علاقه دارند. این واردات امتیازهای فراوانی برای بازرگان‌ها دارد. اما برای ورود به این عرصه باید کاملاً به پروسه تجاری آن آگاه باشید. لازمه موفقیت در این زمینه تجربه و تخصص است. چنانچه قبلاً نیز در زمینه تجارت خارجی فعالیت داشتید، از طریق واردات اجناس مختلف از دبی می‌توانید، سود خوبی  به جیب بزنید. هنگام واردات از دبی لازم است، مشخصات فروشنده اماراتی را همراه با قیمت موردنظر در  اظهارنامه گمرکی را یادداشت نمایید.

اما قیمتی که در اظهارنامه گمرکی نوشته می‌شود، نرخ تمام شده کالا نیست.  شما باید همچنان صبر کنید تا حقوق گمرکی، هزینه حمل‌ونقل کالا و بیمه  نیز پرداخته شود. سپس با محاسبه همه این هزینه‌ها، قیمت تمام شده را تعیین کنید.  چنانچه کالای موردنظر شما به اخذ مجوز صادرات نیاز دارد، باید استانداردها و مجوز آن را بر اساس مقررات ایران اخذ نمایید. به طور مثال، اگر در زمینه واردات پوشاک از دبی فعالیت کنید و این نوع واردات در ایران ممنوع است، نباید برای واردات انواع پوشاک اقدامی کنید. زیرا عوامل گوناگونی مانند شرایط بازار، میزان تقاضا و زمان فروش بر آن تأثیر می‌گذارند.

واردات از دبی را در مقاله امروز بررسی کردیم. قطعاً با توجه به توضیحاتی که تاکنون ذکر کردیم، متوجه شدید که برای واردات کالا باید دانش و تخصص زیادی در این زمینه داشته باشید. سالیانه مبادلات تجاری گوناگونی بین دبی و کشور ایران صورت می‌گیرد. هر تاجری برای کسب سود مناسب باید نیازهای بازار را به‌خوبی شناسایی کند. دبی پتانسیل بسیار بالایی برای تجارت محصولات متنوع دارد، زیرا اغلب برندهای تجاری دنیا در آن نمایندگی دارند.

دبی شهری برای واردات پرسود

واردکردن کالا از دبی

می‌توان به‌جرئت گفت که دبی جزو شناخته‌شده‌ترین شهر‌های دنیاست. این شهر زیبا در کشور امارات قرار دارد و به ایران بسیار نزدیک است. ازاین‌رو تاجران بسیاری به صادرات به دبی و واردات کالا از آنجا تمایل دارند. کسانی که همیشه به این کار مشغول بوده‌اند،‌ به حتم با زیروبم آن آشنا هستند. اما کسانی که به‌تازگی وارد این حرفه شده‌اند باید پیش انجام هر کاری،‌ اطلاعات مناسبی را در این باره به دست آورند تا به موفقیت دست یابند. با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی را درباره واردکردن کالا از دبی کسب کنید.

واردات از دبی تحویل در ایران،‌ سریع و مقرون‌به‌صرفه

کشور امارات از همسایگان مرزی ماست که از سال‌های پیش تاکنون با ایران مراودات تجاری داشته است. ازآنجایی‌که ایران با این کشور مرز آبی دارد، تاجران ایرانی هزینه کمی را بابت حمل کالا و ترخیص آن‌ها از گمرک دبی پرداخت می‌کنند. ازاین‌رو، واردات کالا از دبی سود بسیاری را برای آن‌ها در پی خواهد داشت. به همین دلیل دبی به یکی از مراکز تجاری بزرگی تبدیل شده است که نظر بازرگانان ایرانی بسیاری را به خود جالب کرده است. پس اگر شما نیز راه‌ورسم کار را بدانید، قطعاً موفق خواهید شد.

علاوه بر این، همسایه بودن این کشور با ایران سبب شده است که کالاها مسیر کوتاهی را برای ورود به کشور طی کنند. این امر، تسریع در روند انتقال کالا به ایران را در پی دارد. این موضوع یکی دیگر از عواملی است که سبب علاقه‌مندی بازرگانان ایرانی به واردات کالا از دبی شده است. بازرگانان کهنه‌کار می‌دانند که سرعت در انتقال کالا چقدر مهم است و ممکن است سود بسیاری را به دنبال داشته باشد. به‌این‌ترتیب، شما می‌توانید تجارت موفقی را تجربه کنید.

ایران و امارات

مرجوع کردن کالا، راحت‌تر و سریع‌تر

سرعت و مقرون‌به‌صرفه بودن از اهمیت بالایی برخوردار هستند اما تنها عواملی نیستند که بازرگانان ایرانی را به واردکردن کالا تشویق می‌کنند. فرض کنید پس از تلاش فراوان، کالایی را به کشور وارد کرده‌ و می‌خواهید از آن بازدید کنید. پس از انجام این کار متوجه می‌شوید که کالا از کیفیت مناسبی برخوردار نیست و یا به هر دلیلی خراب شده است.

در چنین مواقعی مرجوع کردن کالا به دبی راحت‌تر است یا به کشوری که فرسنگ‌ها از ایران دور است؟ تمام بازرگانانی که به واردات کالا مشغول هستند ممکن است با این مسئله روبه‌رو شوند. ازاین‌رو آن‌ها سعی می‌کنند که کالاهای خود را از دبی وارد کنند تا بتوانند به‌راحتی و در کم‌ترین زمان آن‌ها را مرجوع کنند.

دورزدن تحریم‌ها

همان‌طور که می‌دانید،‌ کشور ما هم‌اکنون در تحریم به سر می‌برد. ازاین‌رو، تاجران ایرانی نمی‌توانند کالاهای موردنظر خود را از برخی کشورها به ایران وارد کنند. در چنین شرایطی دبی می‌تواند تجارت بازرگانان ایرانی را تسهیل نماید. به این صورت که آن‌ها می‌توانند هنگام سفارش محصول دلخواه، مقصد را دبی اعلام کنند. سپس،‌ پس از اینکه کالاها به دبی وارد شد،‌ بازرگانان واردات آن‌ها را به ایران آغاز می‌نمایند.

ناگفته نماند که واردکردن کالا از دبی به ایران نیازمند انجام تشریفات و امور گمرکی مربوطه است. پرداخت حق گمرکی نیز یکی از این امور است. به‌علاوه،‌  این کشور، درصدی از ارزش کل کالا را تحت عنوان حقوق گمرکی از تاجر مطالبه می‌کند.

واردات از دبی

واردات چه کالاهایی سودآور است

خوب است بدانید که 26 درصد از کالاهای صادر شده از دبی به ایران وارد می‌شوند. تجار کشور ما، چیزی نزدیک به سه هزار نوع کالا‌ را از دبی به کشور وارد کرده‌اند. در میان این سه هزار کالا،‌ واردات خودرو آمار بیشتری را به خود اختصاص داده است. برخی از این کالاها ارزش بیشتری برای واردات دارند و سود زیادی را برای بازرگانان و شرکت‌های بازرگانی به دنبال دارند. ما در ادامه لیستی از این کالاها را گردآوری کرده‌ و اختیار شما قرار داده‌ایم تا باتوجه‌به آن،‌ بهترین تجارت در دبی را تجربه کنید.

  • گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی آن
  • قطعات یدکی خودرو
  • لوازم‌خانگی
  • دوربین مداربسته و قطعات دوربین مداربسته

واردات قطعات خودرو از دبی

یکی از چالش‌هایی که خریداران اتومبیل‌های خارجی و لوکس با آن‌ دست‌وپنجه نرم می‌کنند، پیداکردن قطعات یدکی است. ازآنجایی‌که نمایندگی‌های خودروسازهای خارجی در ایران وجود ندارد،‌ تهیه قطعات یدکی خودروهایی که توسط این شرکت‌ها ساخته شده است،‌ آسان نیست.  هرکسی که بتواند این قطعات را تأمین کند، بی شک سود زیادی را به دست می‌آورد. یکی از بهترین راه‌های تأمین این قطعات واردات آن‌ها از دبی است.

 گوشی از دبی

خرید گوشی از دبی

شرکت سازنده گوشی قَدَری در ایران به چشم نمی‌خورد و به‌طورکلی بازار به دست برندهای شناخته شده‌ای همچون، سامسونگ، اپل، هوآوی، شیائومی و غیره است. تمام تقاضایی که در کشور ما برای گوشی همراه وجود دارد، از طریق واردکردن این کالا، پاسخ داده می‌شود. ازاین‌رو،‌ شما می‌توانید با واردکردن گوشی و فروش آن،‌ سود بسیاری را به دست آورید.

واردکردن گوشی تلفن همراه

با سرمایه کم نیز می‌توانید تجارت را آغاز کنید ( واردات از دبی )

واردکردن گوشی یا قطعات خودروهای خارجی به سرمایه زیادی نیاز دارد. اما اگر سرمایه کمی دارید،‌ دلسرد نشوید؛ چراکه همچنان راهی برای واردات از دبی وجود دارد. شما می‌توانید تجارت خود را با کالاهای ارزانی همچون گلس موبایل آغاز کنید. واردکردن این کالا سود خیلی زیادی را به دنبال ندارد اما به‌خوبی فروش می‌رود. به‌این‌ترتیب، با سودی که به دست می‌آورید،‌ کم‌کم تجارت خود را گسترش دهید و سرمایه بیشتری را برای این کار به دست آورید.

واردات کالا از دبی،‌ توجه بازرگانان بسیاری را به خود جلب کرده است. تمایل تجار به واردکردن کالا از دبی، چهار دلیل عمده دارد که عبارت‌اند از: سرعت زیاد،‌ مقرون‌به‌صرفه بودن، مرجوع کردن سریع و راحت کالاهای خریداری شده و دورزدن تحریم‌ها. ازاین‌رو، سالانه کالاهای زیاد و متنوعی از این کشور به ایران منتقل می‌شود. برخی از این کالاها همچون قطعات یدکی خودرو و گوشی بازار داغ‌تری دارند و سود بیشتری را برای تاجر به ارمغان خواهد آورد.

مقاله را به اشتراک بگذارید

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *