واردات چسب از چین
واردات چسب از چین
واردات چسب از چین یکی از پرسودترین واردات به حساب می آید که میتواند هم سود خوبی برای بازرگان داشته باشد و هم نیازهای داخل کشور را به این محصول پر مصرف برطرف کند. چسب ها انواع و اقسام متفاوتی دارند و می توانند در عرصه های مختلفی مورد استفاده قرار گیرند. چین یکی از بزرگترین تولیدکنندگان چسب در جهان به حساب می آید. تولیدات این کشور بسیار باکیفیت و ارزان است. این ویژگی های چسب های تولیدی کشور چین باعث می شود که بازرگانان واردات پرسودی را از این کشورتجربه کنند. از این رو بازرگانان زیادی تمایل به خرید چسب تولید شده در چین و واردات آن به کشور دارند. چسب هایی که ببشترین حجم واردات را دارند از قرار زیر هستند.
-
چسب های پزشکی
چسب های پزشکی انواع مختلفی دارند چسب های حرارتی، سیلیکونی، اکریلیک، چسب زخم و پلی اورتان از انواع چسب های پزشکی هستند. مصرف این چسب ها در داخل کشور بسیار بالا است و تولیدات داخل جوابگوی برطرف کردن نیازهای داخل نیست؛ بنابراین بازرگانان اقدام به واردات این مدل از چسب ها از چین می کنند. به دلیل تقاضای بالا برای خرید این چسب ها در بازار واردات این نوع از چسب ها بسیار پرسود است.
-
چسب های قطره ای و 123
از مهمترین ویژگی های چسب های ۱۲۳ قدرت چسبندگی بالای آن ها است. این چسب ها بسیار سریع خشک می شوند. این ویژگی های چسب ۱۲۳ باعث می شود که کاربرد این چسب در صنایع مختلف بسیار بالا باشد. چسب های قطره ای نیز بسیار پرکاربرد هستند. تولیدکنندگان زیادی در چین وجود دارند که این دو مدل چسب را تولید می کنند. بازرگانان با خرید و واردات این دو نوع چسب می توانند سود خوبی کسب کنند.
-
چسب های نواری
اگرچه مصرف چسب های نواری بسیار زیاد است، اما واردات این چسبها نیاز به سرمایه زیادی ندارد. بازرگانان می توانند با سرمایه نه چندان زیاد به واردات چسب های نواری روی آورند و سود خوبی از این واردات کسب کنند. چسب های نواری انواع و اقسام مختلفی دارند. چسب های نواری دوطرفه، چسب های نواری طرح دار، چسب های نواری شفاف، چسب های نواری فانتزی چسب های نواری برق از آن دسته اند.
اقداماتی که بازرگانان پیش از واردات چسب از چین باید انجام دهند
لازم است که بازرگانان پیش از انجام کار واردات اقداماتی انجام دهند تا بتوانند به درستی مراحل واردات را پشت سر بگذارد. این اقدامات از قرار زیر است.
-
اخذ کارت بازرگانی جهت انجام واردات و صادرات و واردات چسب از چین
طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران تنها افرادی میتوانند اقدام به واردات و صادرات کالا کنند که توانسته باشند کارت بازرگانی خود را از وزارت صمت دریافت کنند. در غیر اینصورت نمیتوانند به صورت قانونی اقدام به واردات و صادرات نمایند.
-
مطالعه قوانین گمرکی کشور
گاهی اوقات ورود یک کالا به ایران به دلیل حمایت دولت از برخی صنایع داخلی به کشور ممنوع اعلام می شود؛ بنابراین پیش از هرگونه اقدامی بهتر است که بازرگانان از قوانین جدید آگاه شوند.
در برخی مواقع دولت برای جلوگیری از واردات یک نوع کالا تعرفه های گمرکی آن را بی نهایت افزایش می دهد. در این گونه مواقع واردات آن کالا نه تنها سودی ندارد، بلکه بازرگانان با واردات آن زیان نیز می بینند؛ بنابراین بهتر است که بازرگانان پیش از هرگونه اقدامی جهت واردات یک کالا از تعرفه گمرکی آن مطلع شوند.
مراحل انجام واردات چسب از چین
بازرگانان جهت انجام واردات باید مراحلی را پشت سر بگذارند نحوه عملکرد بازرگانان در مراحل واردات می تواند سود حاصل از واردات را افزایش و یا کاهش دهد. بهترین عملکرد برای بازرگانان عملکردی است که به گونه ای باشد که بتواند کالای وارداتی را با کمترین هزینه و بیشترین سرعت به بازار فروش وارد کند. ما در این مقاله قصد داریم تا مراحل انجام واردات چسب از چین را برای تان شرح دهیم.
-
انتخاب یک مدل از انواع چسب ها جهت انجام واردات
برای اینکه بخواهیم یکی از انواع چسب ها را برای واردات انتخاب کنیم باید با شرایط بازار فروش در داخل کشور و شرایط بازار خرید در چین آشنا باشیم. بازرگانان باید مدلی از چسب ها را برای واردات انتخاب کنند که هزینه واردات آن چسب متناسب با سرمایه آن ها باشد و همچنین آن مدل چسب، بازار خوبی جهت فروش در داخل کشور داشته باشد تا واردات آن بتواند سود خوبی نصیب بازرگانان کند.
-
جستجو برای انتخاب بهترین تامین کننده چینی و واردات چسب از چین
پس از انتخاب مدل چسب وارداتی بازرگانان باید از بین تولید کنندگان چینی بهترین تولید کننده را انتخاب کنند. برای یافتن تولیدکنندگان چینی در عرصه چسب روش های زیادی وجود دارد که بازرگانان می توانند با استفاده از آن بهترین تولید کنندگان را در این عرصه شناسایی کنند.
روشهای یافتن تولید کنندگان چینی از قرار زیر است.
- شرکت در نمایشگاههای بین المللی و تجاری که در چین و یا سایر کشورهای دنیا برگزار می شود.
- همکاری با اتاق بازرگانی محل سکونت بازرگان برای شناسایی یک تامین کننده مناسب چینی
- استفاده از سایت هایی نظیر سایت علی بابا که به همین منظور طراحی شده اند.
- استفاده از تجربه سایر بازرگانان که در این عرصه فعالیت می کنند.
- استفاده از گوگل
بازرگانان از هر روشی که اقدام به جستجوی تولیدکننده چینی کنند بهتر است که ، از چندین تولیدکننده چینی درخواست لیست قیمت و نمونه کالا کنند. بازرگانان باید قیمت چسب ها و کیفیت آن ها را با یکدیگر مقایسه کنند. سپس تولید کننده ای را که کالای تولیدی خود را با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت ارائه می دهد را برای معامله انتخاب کنند.
-
مذاکره با طرف چینی و واردات چسب از چین
پس از انتخاب بهترین تولید کننده چینی نوبت به مذاکره با آن می رسد. در مذاکره با تولید کننده چینی باید بازرگانان به خوبی با شرایط معامله در چین و همچنین زبان تجارت چینی ها آشنا باشند. چینی ها مردمانی زیرک هستند که سعی می کنند در معاملات تعهدات کمتری به عهده بگیرند و بیشتر تعهدات را بر دوش بازرگانان ایرانی قرار دهند؛ بنابراین بازرگانان هنگام مذاکرات باید بسیار تیز هوشانه عمل کنند. روش های گوناگونی جهت انجام مذاکره با تولیدکننده چینی وجود دارد. بازرگان می توانند از طریق نرم افزار هایی که قابلیت گفت و گو دارند مانند we chat ، تلفن و یا ایمیل با تولید کننده چینی گفتگو کنند. بیشتر بازرگانان سعی می کنند مذاکرات را از طریق ایمیل انجام دهند؛ زیرا ایمیل ارسالی از طرف تولید کننده چینی همراه با امضای الکترونیکی قابل استناد است .
-
دریافت پروفرما از تولیدکننده چینی و واردات چسب از چین
پس از اینکه مذاکرات بین طرف چینی و بازرگان ایرانی انجام شد بازرگان ایرانی از تولید کننده چینی درخواست پروفرما و یا پیش فاکتور می کند. به سندی که در آن نام و آدرس خریدار، نام و آدرس فروشنده، ویژگی های کامل کالای مورد معامله مانند وزن،تعداد،قیمت و … و تمامی توافقات بین خریدار و فروشنده از قبیل اینکوترمز انتخابی درج می شود، پروفرما و یا پیش فاکتور می گویند. پس از این که بازرگان پروفرمای ارسالی از طرف تولید کننده چینی را دریافت کرد باید آن را به خوبی مطالعه کند. در صورتی که پروفرمای ارسالی مطابق با مذاکرات بود آن را تایید می نماید. اگر بازرگان پروفرمای ارسالی را بدون توجه و مطالعه تایید کند و سپس متوجه تناقضات بین پروفرمای ارسالی و مذاکرات بین دو طرف شود حق هیچگونه اعتراضی ندارد.
-
انعقاد قرارداد بین دو طرف
پس از این که خریدار پروفرمای ارسالی تولید کننده را تایید کرد، نوبت به تنظیم قرارداد بین دو طرف می رسد. پس از اینکه قرارداد بین دو طرف تنظیم شد دو طرف معامله ملزم به انجام تعهدات خود هستند. قرار داد بین دو طرف معمولا از طریق ایمیل همراه با امضای الکترونیکی ارسال می شود. معمولاً پس از انعقاد قرارداد، خریدار درصدی از مبلغ معامله را برای تولید کننده حواله می کند تا تولید کننده بتواند اقدام به آمادهسازی کالای مورد معامله کند.
-
بررسی کیفی و کمی کالاهای آماده شده توسط بازرگان ایرانی و یا نماینده قانونی او
پس از اینکه کالاهای مورد معامله توسط تولید کننده چینی آماده شد، تولید کننده چینی به خریدار اعلام می کند. در این هنگام خریدار و یا نماینده قانونی او کالاها را از لحاظ کیفی و کمی بررسی می کند. این مرحله جهت اطمینان از انجام کلیه تعهدات تولید کننده چینی انجام می گیرد. کار کنترل کیفی کالاها یک کار تخصصی است که نیاز به دانش فراوان دارد. از این رو بیشتر بازرگانان ایرانی برای کنترل کیفی کالاهای تولید شده در چین با شرکت های چینی که در این حوزه فعالیت میکنند و کارشناسان متخصصی در اختیار دارند همکاری می کنند.در صورتی که کالاها از نظر کیفی و کمی توسط کارشناسان و متخصصان تایید شد پس از تسویه حساب کامل با تولید کننده چینی چسب ها برای انتقال به بندر و یا فرودگاه بارگیری می شود. در غیر این صورت تولید کننده چینی موظف است که ایراد ها را رفع کرده و تعهدات خود را به صورت کامل انجام دهد.
-
تسویه حساب نهایی با تولید کننده چینی و ارسال حواله ارزی
در صورتی که کارشناسان چینی چسب ها را از لحاظ کمی و کیفی تایید کنند خریدار موظف است که باقیمانده مبلغ قرارداد را برای تولید کننده چینی حواله کند. حواله مبلغ قرارداد برای تولید کننده چینی تنها به یوان و یا یورو امکان پذیر است؛ زیرا ثبت سفارش در سامانه وزارت صمت به دلار امکان پذیر نمی باشد. حواله مبلغ قرارداد برای تولید کننده چینی از طریق صرافی ها انجام می شود. پروسه حواله ارزی معمولاً ۴۸ ساعت به طول می انجامد.
-
حمل و نقل چسب ها از چین به ایران
حمل و نقل کالا از چین به روشهای متفاوتی انجام می گیرد. دسترسی هر دو کشور به آب های آزاد امکان استفاده از حمل دریایی را نیز امکان پذیر کرده است. بازرگانان بیشتر برای کالاهایی که تاریخ انقضا دارند و باید هرچه سریعتر وارد کشور شوند و به فروش برسند از روش حمل هوایی استفاده میکنند. جابجایی کالا ها در این روش سریع تر از روش های دیگر است. از معایب این روش میتوان به هزینه بالای استفاده از آن اشاره کرد که می تواند هزینه واردات را افزایش دهد و سود حاصل از واردات را به طور چشمگیری کاهش دهد. برای جابجایی کالاهای سنگین که حجم زیادی دارند و کالاهایی نظیر چسب بیشتر از روش حمل دریایی استفاده می شود؛ زیرا هزینه این روش حمل و نقل بسیار ارزان است. از معایب این روش می توان به مدت طولانی انتقال کالا اشاره کرد.
-
ترخیص چسب ها از گمرک و واردات چسب از چین
آخرین مرحله از انجام واردات چسب از چین، ترخیص چسب ها از گمرک است. این مرحله از واردات هزینه ثابتی ندارد. هزینه این مرحله از واردات بسته به عملکرد ترخیص کار جهت ترخیص چسب ها از گمرک است. برای ترخیص کالا با هزینه کم و سرعت بالا نیاز به تجربه، دانش و تخصص در این حوزه است؛ به همین دلیل بازرگانان جهت ترخیص کالاهای خود بیشتر با شرکت های بازرگانی معتبر همکاری می کنند تا از ترخیص کاران ماهر و با تجربه آن ها بهره ببرند. ترخیص کاران ماهر و با تجربه ای که در این شرکت ها فعالیت می کنند به خوبی با قوانین گمرکی و مالیاتی آشنا هستند. این ترخیص کاران می دانند که در مراحل ترخیص کالا از گمرک باید چگونه عمل کنند تا کالای وارداتی مشمول قوانین تخفیف های مالیاتی و معافیت های گمرکی شود و با کمترین هزینه و بیشترین سرعت از گمرک خارج شود.
بهترین روش برای انجام واردات چسب از چین
بهترین روش برای انجام واردات چسب از چین همکاری با شرکت های بازرگانی معتبر است که در این زمینه فعالیت می کند. همکاری با شرکت های بازرگانی معتبر مزایایی دارد که حتی بازرگانان با تجربه در این حوزه نیز تمایل به استفاده از این روش واردات دارند.شرکت ها می توانند با به عهده گرفتن مراحل واردات وارداتی آسان و با خیالی آسوده را برای بازرگانان رقم بزنند وزن مسئولیت بازرگانان بکاهند.همچنین همکاری با شرکت های بازرگانی معتبر به دلیل به و تخصص افرادی که در این شرکت ها فعالیت میکنند میتواند ریسک و خطر انجام واردات را به شدت کاهش دهد و تضمینی برای سرمایه بازرگانان و سود حاصل از واردات باشد.دیگر مزایای استفاده از این روش می توان به پیشگیری از هزینه های اضافه و غیر مترقبه که ممکن است در جریان واردات پیش آید اشاره کرد از این رو بازرگانان ترجیح می دهند تا در انجام واردات خود با یک شرکت بازرگانی معتبر همکاری کند اما باید توجه داشت که همکاری با شرکتهای کوچک و ناموفق نمی تواند مزایای برای بازرگانان داشته باشد بازرگانان برای همکاری با شرکتهای بازرگانی باید بهترین شرکت بازرگانی را جهت همکاری انتخاب کنند.
شرکت بازرگانی مهرآیین بکر(KMB Trade) بهترین شرکت بازرگانی جهت واردات و صادرات
شرکت بازرگانی مهرآیین بکر می تواند خدماتی نظیر خرید، حمل و نقل، کارگو، ترخیص کالا و کلیه امور مرتبط با آن را به بازرگانان عزیز ارائه دهد. این شرکت با به کارگیری افراد متبحر، باتجربه و متخصص توانسته موفقیت های زیادی در عرصه واردات و صادرات کسب کند. کارنامه درخشان این شرکت در حوزه واردات و صادرات و همچنین رضایت بازرگانانی که تاکنون با این شرکت همکاری کرده اند نشان دهنده کیفیت بالای خدمات این شرکت است. همچنین مشاورین با تجربه و آگاه به مسائل روز بازار در ایران و سایر کشورها وجود دارند که میتوانند مشاورههای پرسودی به بازرگانان عزیز ارائه دهند.
[web_stories title=”true” excerpt=”false” author=”false” date=”false” archive_link=”true” archive_link_label=”” circle_size=”150″ sharp_corners=”false” image_alignment=”left” number_of_columns=”1″ number_of_stories=”5″ order=”DESC” orderby=”post_title” view=”circles” /]
پاسخ دهید